INSYTEMP C
INSYTEMP C
previous arrow
next arrow

PREDNOSTI:

VIŠESTRUKA NAMENA – Zatvorene mobilne ograde INSYTEMP C predstavljaju najbolju opciju za zaštitu gradilišta u situacijama kada je neophodno potpuno ga izolovati od spoljašnjeg okruženja. Zatvorena mobilna ograda INSYTEMP C pogodna je za upotrebu u različitim okruženjima i na različitim tipovima podloge, obezbeđenje događaja na otvorenom i zatvorenom prostoru, pregrađivanje unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora kompanija i sl.
KVALITET – U procesu proizvodnje zatvorene mobilne ograde INSYTEMP C koriste se najsavremenije tehnologije koje uz praćenje svetskih standarda i konstantno unapređivanje garantuju kvalitet, otpornost i dugotrajnost ogradnog sistema.
BRZA I JEDNOSTAVNA INSTALACIJA – Brza i jednostavna instalacija, deinstalacija i izmeštanje glavna su prednost zatvorene mobilne ograde INSYTEMP C.
KOMPAKTNA I STABILNA CELINA – Kombinovanjem zatvorene mobilne ograde INSYTEMP C i pratećih elemenata dobija se kompaktna i stabilna celina. Dodaci za različite tipove podloge predstavljaju stabilnu osnovu dok se dodatna stabilnost i kompaktnost celokupnog sistema postiže dodavanjem pratećih elemenata u odnosu na zahteve i uslove na terenu. Celokupan sistem može biti kompletiran jednokrilnom pešačkom kapijom kao i dvokrilnom kapijom za prolaz vozila upotrebom odgovarajućih pratećih elemenata.
MOGUĆNOST BRENDIRANJA – Zatvorena mobilna ograda INSYTEMP C pogodna je za brendiranje i na taj način predstavlja svojevrsan prostor na kome možete postaviti reklamu za svoju kompaniju ili projekat.
Scroll to Top